YOU ARE HERE: Home

Metodologija

El. pošta Štampa PDF

Sample image

Uzrast 6-7 godina

Uzrast 8 godina

Uzrast 9 godina

Uzrast 10-11 godina

Uzrast 6-7 godina
Treninzi su usredsređeni na igru kroz koju pokušavamo da zainteresujemo djecu da se prvenstveno bave sportom. Primenjuju se specifične vežbe za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su: brzina reagovanja, učestalost pokreta, gipkost i koordinacija pokreta.
Uzrast 8 godina
Osim tehnici i komunikaciji u igri, posebna pažnja se poklanja poboljšanju brzinskih sposobnosti. Brzinske vežbe su tako osmišljene da značajno povećavaju brzinu reagovanja, učestalost pokreta, ubrzanje i maksimalnu brzinu. Dalje se radi na poboljšanju gipkosti i koordinaciji pokreta.
Uzrast 9 godina
U ovom uzrastu je sve prilagođeno TIPS modelu, tj. usavršavanju tehnike, poboljšanju sposobnosti polaznika da opažaju i razumeju igru "kroz oči" trenera, daju igri svoj lični pečat i da u svakom elementu fudbalske igre njihova brzina bude na zavidnom nivou.
Uzrast 10-11 godina
U ovom uzrastu nastavlja se sa vežbanjima na istim principima kao u mlađim kategorijama, ali je akcenat stavljen na igru, odnosno na odigravanje što većeg broja utakmica.Decaci svakog vikenda mogu uživati u igranju pravih, takmičarskih utakmica.